sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Synttärisukat


Mitä tehdä, kun muistaa (taas kerran) syntymäpäivät liian myöhään eikä ole ehtinyt hankkia lahjaa? Aina voi kirjoittaa lahjakortin, jolla syntymäpäiväsankari saa tilata itselleen sukat tai lapaset haluamassaan värissä ja koossa. Tässä nyt sitten ovat tammikuussa antamallani lahjakortilla lunastetut villasukat.


Näidenkin sukkien ohjeen nappasin kirjasta Rakas villasukka, tämän mallin nimi on Magdaleenan sukat. Langaksi valikoitui toiveiden mukainen vihreäraidallinen 7 Veljestä ja ihanilla 3,5 mm koivuisilla puikoilla nämä neuloin. Tai no, yksi puikko oli metallinen, sillä taas on ihmeellisesti kadonnut yksi puikko jonnekin sohvan syövereihin tai käsityökopan uumeniin. Sukat ovat kokoa 37, silmukoita loin 44. 


Sukat pääsivätkin heti valmistuttuaan lämmittämään uuden omistajansa jalkoja ja näyttäisivät olevan juuri passelit.

12 kommenttia:

 1. Kauniit sukat ja kokemusta tuosta puikkojen katoamisesta on mullakin :D

  VastaaPoista
 2. Ompa upean väriset ja malliset sukat.
  Miulla puikkoja katoaa ihan alvariinsa ja sitten ne löytyy millon mistäkin, lehtikorista, vuoteesta jne. jopa roskiksesta.
  liukas liikkeisiä nuo puikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kosotäti :)
   Niin ne kyllä ovat! Edes ompelemani puikkopussi ei ole auttanut asiaa, kun en niitä puikkoja muista sinne laittaa takaisin..

   Poista
 3. Mitä ihania neuleita! Jään seurailemaan, ehkä saan itsekin otettua taas puikot käteen.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mukavaa, että jäät seuraamaan, toivottavasti saat inspiraatiota neulomiseen :)

   Poista
 4. Hieno idea tuo lahjakortti :). Taidanpa itsekin ottaa käyttöön...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, taidan itsekin hyödyntää tätä lahjaideaa myös jatkossa :)

   Poista
 5. Oi ku kivat :) toi raitalangan sävy on sellanen et mul on viha- rakkaus- suhde siihen :D kaikkien muiden tekemät sukat tosta langasta on niin kauniita ja sit ku kattoo sitä omas lankahyllys niin ei voi uskoo et siit saa mitään kaunista :D mut nää todisti jälleen kerran, et toi lanka vaan toimii, varsinkin oikean mallin kera :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heltsu! Itsellänikin on ollut hieman epäileväinen asenne tätä raitalankaa kohtaan, mutta heti kun aloin neulomaan, totesin että aika kivat sukat tästä tuleekin :)

   Poista