perjantai 13. helmikuuta 2015

Ilahdutusvillasukat kummitädille

Facebookissa kiersi haaste, jossa kolmelle ensimmäiselle kommentoijalle luvattiin ilahduttava yllätys, kunhan he laittavat haasteen eteenpäin. Minähän tietysti lähdin mukaan tähänkin haasteeseen. Yhdeksi ilahdutettavaksi ilmoittautui ihana kummitätini, jolle halusin tehdä jotain itse. Jotain lämmintä, kaunista ja mukavaa. Villasukat siis!


Neuloin nämä vihreät sukat Viking Vilma langasta 3 mm neliskanttisilla Knit pron Cubics-puikoilla (ovat muuten hyvät!). Mallina on jo kertaalleen neulomani Karamellisukat Rakas villasukka-kirjasta. Mielestäni on vain niin kaunis tämä kuvio. Lisäksi sen verran helppo, ettei vauhtiin päästyään tarvitse juurikaan vilkuilla ohjetta ja jopa tämä välillä hieman hajamielinen äitikin pystyy neulomaan rivin silloin toisen tällöin putoamatta kärryiltä.


Tänään en taida enää ehtiä postiin, mutta maanantaina nämä lähtevät matkaan ja toivottavasti vievät iloa ja hyvää mieltä mukanaan :)

6 kommenttia:

 1. Ihanat sukat kummisi varmasti tykkää niistä,

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat sukat ja kauniin väriset. <3 Eilen en kuumeelta jaksanut kommentoida enkä toivotella kenellekään ystävänpäiviä, mutta ystävänpäivähän on joka päivä. <3 Hyvää ystävänpäivää. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia! Harmillista, että olet sairastellut. Toivottavasti paranet pian <3

   Poista