keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Pieniä sukkia Lämpöä päästä varpaisiin-keräykseen

Pikkuisia sukkia on valmistunut pitkin syksyä jokunen pari. Aina kun isommat työt kyllästyttävät, on kiva ottaa puikoille nopeasti valmistuvia minisukkia.

Tämän sukkasatsin aion lahjoittaa Keski-Suomen keskussairaalaan Lämpöä päästä varpaisiin-tempauksen kautta, kunhan pääsen taas käymään TitiTyyn lankakauppaan, joka toimii keräyspisteenä Jyväskylässä. Keräyksestä voit lukea lisää täältä (facebook-linkki) ja aikaa on vielä 22.11.2014 asti lähteä itsekin mukaan neulontatalkoisiin :)

 
Tein taas pienen tauon jälkeen junasukkia ja niitä on valmistunut neljä paria. Lankoina tummanpunainen Nalle sekä vaaleanpunainen kirpparilta ostettu käsinvärjätty lanka.


Lisäksi sain vihdoin puikoille Lise-Loten pikkuiset sukat ja niitä valmistuikin sitten kaksi paria, valkoiset ovat Nallea ja vaaleanpunaiset Maija-lankaa. Näiden suloisten sukkien ohje löytyy Kardemumman talo-blogista. Oli kivaa vaihtelua neuloa välillä jollain uudella mallilla, ja nämä sukat ovat varmasti myös oikein sopivat pieniin jalkoihin.

7 kommenttia:

 1. Ihana tosiaan tuo Lise Loten malli ja nuo ylemmät on toki myös ihania, minun miehen sukulainen on meidän pienimmälle kutonut tuolla mallilla parit sukat ja ne pysyy tosi hyvin jalassa kun varsi on tuollainen "joustava" :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos kommenteista :) Olen myös kuullut, että junasukat ovat käytössä erittäin hyvät. Itse en ole vielä päässyt käytännössä kokeilemaan, mutta yksi pari odottelee tuolla lipaston laatikossa. Ja Lise-Lotet on kyllä todella suloiset!

  VastaaPoista
 3. Ihania sukkia, minäkin poikkesin tänään Titityyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Titityy on kyllä loistava. On mukavaa, että on niin ihana lankakauppa löytyy kotikaupungista.

   Poista