sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Parit pikkuiset Lise-Lotet

Taas jäin jumiin yhteen ja samaan neulemalliin, mutta minkäs sille mahtaa, kun se vaan on niin suloinen! Lisäksi kerran ulkoa opittua mallia on niin rentouttavaa neuloa. Olen siis tehnyt vielä parit Lise-Loten pikkuiset sukat, joiden ohje löytyy täältä, Kardemumman talo-blogista.

Yhden parin tein Regian 4-säikeisestä sukkalangasta ihastuttavan punaisen sävyisenä. Ensimmäistä kertaa tätä lankaa neuloin ja tykästyin siihen kovasti. Todella pehmoista ja kaunista väriltään.


Toinen pari sukkia syntyi BC Garnin säihkyvän sinisestä Baby Alpacasta parin mutkan kautta. Minun oli tarkoitus tehdä tuosta langasta pipo, mutta mutta...Taas kerran laskin neuletiheyden täysin pieleen ja taisinpa valita aivan liian paksut puikotkin (en edes omistanut 2mm sukkapuikkoja ennen viime viikkoa). Tuossa keskimmäisessä kuvassa näkyy ihan lupaavalta vaikuttanut pipon aloitus. Havahduin kuitenkin pian siihen, että aloittamani pipo oli jättiläisen päänympärykselle mitoitettu ja työ päätyi purkuun. Kokeilin pari kertaa uudestaan, kunnes pistin suunnitelmat uusiksi.


Tämä lankahan olisi aivan ihanaa esimerkiksi huiviin, mutta tuo yksi vyyhti ei varmaankaan olisi kovin kummoiseksi huiviksi taipunut. Siispä se päätyi pieniksi sukiksi ja puolet kerästä jäi vielä jäljelle.


Näiden omistajasta en vielä tiedä, kenties lahjoiksi päätyvät :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti