sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Ensiavuksi äidille

Halusin keksiä äidille jotain kivaa ja kenties hyödyllistäkin lahjaksi. Sen piti olla jotain sellaista, jonka ehtii saada valmiiksi, vaikka havahtuu äitienpäivän saapumiseen taas liian myöhään. Äiti olisi tietysti ansainnut jotain upeaa ja suurta, mutta sen sijaan saa tämän kivan ja pienen pussukan. Sen silmukoihin on kuitenkin virkattu paljon hyviä ajatuksia, kiitollisuutta ja rakkautta <3

Kuten kuvasta näkyy, kortin tekoon osallistui myös meidän pikkuinen neitimme.


Pussukkaa suunnittelin sen verran, että sinne pitäisi mahtua särkylääkepaketti sekä jotain muuta pientä ja sitten vain virkkailin pylväitä toisensa perään. Reunoihin lisäsin vähän ketjusilmukoilla tehtyjä hörsylöitä ja läppään tekstin. Tekstin jouduin purkamaan useaan kertaan ja lopulta nämä harakanvarpaat saivat kelvata. Läppä sai lopulta lilan taustan, koska kirjainten taakse muodostui pelkkää sekasotkua. Mutta siitähän tulikin ihan kiva yksityiskohta! Lankoina käytin harmaata Novitan Bambua ja lilaa Hjertegarnin Blend bamboota.


Pussukan sisälle mahtuu juuri sopivasti särkylääkepaketti, laastareita sekä kuvan ottamisen jälkeen lisätyt Lakrisal-pötkö ja pieni nenäliinapaketti. Siinä ne sitten kulkevat nätisti mukana ja löytyvät ehkä helpommin laukun pohjalta tai auton hansikaslokerosta.


Paketoin lahjan vanhaan ohjeistaan eksyneeseen kaavapaperiin ja lahjanaruna toimi pätkä bambulankaa.

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

5 kommenttia:

  1. Huippuhieno lahjaidea! Ja kiva toteutus. Pitää tosiaan pistää tämä korvan taakse. :)

    VastaaPoista
  2. Onpa näpsäkkä pussukka ja aivan ihana lahja!

    VastaaPoista
  3. Onpa näpsäkkä pussukka ja aivan ihana lahja!

    VastaaPoista