keskiviikko 21. tammikuuta 2015

123-haalarit

Täällä pyykkivuorten ja tiskikasojen keskellä, valvottujen öiden ja vaipanvaihdon lomassa olen saanut jotain valmiiksi käsitöidenkin parissa! Tänään nimittäin sain vihdoin kasaan 123-haalarit, joiden pitäisi sopia noin 1/2-vuotiaasta aina 3-vuotiaaksi asti, koska kokoa voi säätää napeilla sekä lahkeita kääntämällä. Aika isoilta nämä kyllä vaikuttavat, jää nähtäväksi miten sopivat puolivuotiaalle.


Napit löytyivät taas omasta nappilaatikosta, jossa onkin läjäpäin nappeja vuosien varrelta. Näillä ankkurinapeilla muistan leikkineeni jo lapsena, nyt vihdoin niille löytyi arvoisensa käyttötarkoitus.


 Haalarien ohje on Sanna Vatasen kirjasta Neulo. virkkaa. kirjo. ekolangasta. En saanut käsiini ohjeessa käytettyä Kollage Yarn Riveting-lankaa, vaikka olisi ollut kiinnostavaa sitä kokeilla. Tilasin lopulta Dropsin Cotton Light-lankaa. Aluksi oli suunnitelmissa tehdä taskut sinisellä, mutta se ei näyttänytkään niin kiva kuin olin ajatellut. Niinpä sinistä on vain hieman tehosteena taskujen saumoissa.


 Kuten virkkausvaiheessa otetusta kuvasta näkyy, haalarit ovat vielä meidän neidille aika reilun kokoiset, mutta onpahan jo isompiakin vaatteita valmiina!

12 kommenttia:

 1. Voi kun hauskan näköiset, ankkurinapit on ihanat kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nämä on kyllä hauskat haalarit minunkin mielestä!

   Poista
 2. Söpöt haalarit ankkurinappeineen! Kyllä ne sopivat pikkuiselle ennen kuin arvaatkaan, niin nopeasti nuo vauvelit kasvavat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! No se on kyllä varmasti totta, vaikka nyt tuntuu että eihän nuo ole pitkään aikaan sopivat :D Kohta jo mietin, mikseivät ne enää mahdukaan päälle..

   Poista
 3. Aivan mielettömän söpöt haalarit, toiset ne osaa. <3 Ihanaa että osaat tehdä suloiselle vauvallesi ihanuuksia. Voi että tuli taas ikävä vauva-aikaa, kun näin pikkaraisen kuvan.. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Vauvoille onkin superihanaa tehdä suloisia pieniä vaatteita :)

   Poista
 4. Ihana haalari, ja ihana pikkunen siulla :)

  VastaaPoista
 5. Virkattu vai?! Luulin että on neulottu oikeaa, huikeaa työtä! Minun kärsivällisyys ei riittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, vaikka meinasi tämä kyllä käydä välillä hermoille. Varsinkin, kun toisen lahkeen jouduin virkkaamaan kahteen kertaan, kun ensin siitä tuli liian suuri..unohdin, että käytin eri lankaa kuin ohjeessa!

   Poista