torstai 20. marraskuuta 2014

Reunapehmuste pikkuisen ensisänkyyn

Meillä on pinnasänky jo hankittuna, mutta patja vielä puuttuu. Olen muutenkin ajatellut laittaa pikkuiselle ensimmäisen pedin äitiyspakkaukseen. Eilen havahduin siihen, etten ollut vielä uhrannut ajatustakaan sille, kuinka tuosta pahvilaatikosta sitten saisi mukavan ensisängyn. Tartuin sitten heti tuumasta toimeen, kun löysin suloista lakanakangasta kaapista. Vanulevyäkin oli vielä jäänyt tilkkutäkkiprojektista juuri sopivasti laatikon reunoja pehmustamaan.


Selailin netistä kuvia toinen toistaan kauniimmin päällystetyistä äitiyspakkauksista ja ohjeitakin oli vaikka millä mitalla. Tämän reunuksen ompelin kuitenkin ihan fiilispohjalta ja taisin mennä siitä mistä aita on matalin, ajatuksella "Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, mutta vain vähän suunniteltu voi onnistua sekin". Tein kankaasta reunojen yli menevän hupun ja kiinnitin vain vanulevyn tuonne kankaan väliin yläreunasta. Kankaan reunat piiloutuvat sitten patjan ja laatikon alle. Selostuksen (epä)selkeyskin kertonee siitä, etten oikein tiennyt mitä olen tekemässä :)


Lopputulos on kuitenkin mielestäni yllättävän nätti!

4 kommenttia:

 1. Tosi sievä reunapemuste :) Täällä juuri myydään pinnasänkyä pois, voi kun tuo aika rientää :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) No niinhän se tahtoo rientää..Havahduin nämä reunapehmusteetkin tekemään, kun tajusin että viimeisiä raskausviikkoja (tai -päiviä?) viedään!

   Poista
 2. Ihania aikoja elelet, kyllä tuossa on pienen hyvä nukkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :) Juu, kyllähän tuo ihan kotoisalta nukkumapaikalta näyttää näinkin pienillä muutoksilla.

   Poista