sunnuntai 24. elokuuta 2014

Turkoosi neulepaita


Tällä viikolla pääsin vihdoin ostoksille Titityy-lankakauppaan ja oi, mitä ihanuuksia sieltä löytyikään! Halusin ostaa langat neuloakseni niistä ihanan pehmeän ja lämpimän paidan itselleni talveksi. Valikoin lopulta Berrocon Ultra Alpacaa, turkoosina tietenkin.


Malli on omasta päästä vanhan lempineuleen mitoilla tehty ja idea muokkautui pitkin matkaa. Olin taas kovin malttamaton ja aloitin neulomisen ennen kuin olin täysin varma, mitä tästä on tulossa. Ohje on siis sekalaisia lyijykynällä tehtyjä merkintöjä senteistä ja silmukkamääristä, pyyhekumille oli myös käyttöä työn edetessä...


 Halusin perusneuleen, joka ei olisi kuitenkaan pelkkää sileää tai ainaoikein neuletta. Siispä tein sileän neuleen kaveriksi valepalmikkokuviota koristeeksi reunoihin sekä etu- ja takakappaleeseen.

Tämähän valmistuikin sitten melko nopeasti, tiistaina aloitin ja tänään viimeistelin. Kun on puikoilla näin ihanat langat, ei neulomista malttaisi lopettaa ollenkaan. Tätä lankaa jäikin vielä yksi 100 gramman vyyhti. Mitähän siitä tekisinkään?Mikä parasta, paita mahtuu jopa päälle vauvamasusta huolimatta :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun kaunis paita! Ja vähänkös oot nopea neulomaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No kerrankin sain jotain nopeasti valmiiksi ;) Joskus sitä vaan innostuu jostain työstä niin, ettei malttaisi millään lopettaa.

      Poista