sunnuntai 9. syyskuuta 2018

Kuvitetut keskeneräiset

Viimeistelyjen ja purkamisen jälkeen puikoillani olevat neuletyöt ovat kesän aikana vähentyneet. Ihan siihen ihailemaani yksi työ kerrallaan -taktiikkaan en taida koskaan päästä, mutta onhan se mukavaa, kun keskeneräisiä töitä on hallittava määrä. Taidankin olla enemmän sellainen hallitun kaaoksen ihminen ja sillä mennään. Ajattelin näin sunnuntain kunniaksi jakaa tänne blogiin keskeneräisiä töitäni kuvituksen kera. Instagramiin näitä ilmestyy tiheämminkin tililleni: @johanna.sievanen.


Miehelleni olen neulomassa toista villapaitaa, koska ensimmäinen hänelle neulomani paita on ollut niin kovassa käytössä. Yllä siis näkyy  keskeneräisenä Klompelompen Raymond-paita, joka etenee hitaasti mutta varmasti. 

Myös toinen Klompelompe-neule on  tällä hetkellä tekeillä. Sain vihdoin aloitettua Lilly-ponchon tyttärelleni ja tästä tulee varmasti aika söpö! Neulon ponchon kaksinkertaisella Holst garnin Coast-langalla. Neulepinta on pehmeä ja lämpöinen eikä kutita.


Talvea varten aloitin myös pitkän ja muhkean kirjoneulekaulahuivin neulomisen Muita ihania -käsityökirjan ohjeella. Tähän meinasin upottaa jämälankoja, mutta tulipa ostettua myös uusia lankoja ihan tätä varten, koska lankaa tähän kyllä menee ja paljon. Katsotaan kuinka montaa eri väriä yhteen huiviin saa mahtumaan.


Mitäs käsitöitä teillä muilla on näin syksyn tullen tekeillä?

2 kommenttia:

  1. Kivoja keskeneräisyyksiä! Nämä sun piirroshahmot erilaisissa ympäristöissään saavat kyllä hymyn huulille, kun niitä tulee instassa vastaan. Hauskaa yhdistelyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, hauska kuulla! Näitä on niin mukava tehdä joten ihan parasta, jos nämä hahmot saa hyvälle mielelle ❤

      Poista