torstai 16. heinäkuuta 2015

Sisu-sukat

Neulomisahdistus selätetty! Blogiystäväni (ja nykyinen naapurini) KnitCrochenatorin Jenni lahjoitti minulle aiemmin kesällä kaksi kerää turkoosia Sisu-lankaa. Ihan vain ilahduttaakseen minua, kiitos vain vielä! Ilahdutus todella onnistui, sillä nämä kerät saivat minut taas tarttumaan puikkoihin ja innostumaan. Neulomista on tällä viikolla kovasti helpottanut myös se, että neiti on nukkunut melko pitkiä päiväunia. Olemme majailleet viikon mieheni vanhempien omakotitalossa, joten nukuttaminen pihalla on helpompaa kuin kerrostalossa ja kyllähän se uni maistuu näin luonnon keskellä.


Jo yhden sukan varpaasta varteen neuloneena (sen yhden, jonka pari on vielä kesken) uskaltauduin kokeilemaan tätä itselleni vielä uutta tapaa neuloa sukka ihan ulkomuistista. Sehän onnistui yllättävän hyvin ja sain aseteltua sukkiin vielä kivasti palmikoitakin koristeiksi. Kantapään neulomiseen jouduin lopulta kurkkaamaan ohjetta Ullasta. Eihän tuo sen kummempaa ollut kuin ylhäältä alaspäin neulottaessa, mutta niin sitä joskus on vaikea hahmottaa asioita uudesta näkökulmasta.


Hyvin sain nämä tehtyä itselle sopiviksi, vaikka hieman arvoin tuon kantapään aloituksen kanssa. Nytkö jo vai vielä pari kerrosta..? Onneksi sukkia oli helppo sovittaa jalkaan ja siten osasin arvioida kohdan lopulta ilmeisen oikein. Lanka tuntui kivalta neuloa ja niin se tuntuu myös jalassa hyvältä.


Nämä jäävätkin nyt jalkaan, sen verran kylmä tuuli puhaltaa tässä ulkosalla istuskellessa.

11 kommenttia:

 1. Ihana väri noissa sukissa.
  On suuri onni että meillä voi lapset nukkua päikkärit ulkona. Muualla maailmassa tätä tapaa ihmetellään ja jopa tuomitaankin???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, en kyllä ihmettele yhtään, että nukuttaa paremmin kuunnellessa tuulen huminaa ja parhaassa tapauksessa aaltojen liplatusta. En minäkään ihan missä tahansa uskalla jättää ulos nukkumaan, kun kehittelen kaikenlaisia kauhukuvia mielessäni. Täälläkin kyllä neuloin itse ulkosalla unien aikaan eli vaunut olivat koko ajan näkösällä ;) Mutta todellakin ihanaa, että täällä ulkona nukuttaminen on mahdollista, kun on tilaa ja turvallinen ympäristö.

   Poista
 2. Aivan ihanat, tuollaiset kelpaisi minulle elokuviin seuraksi koska vaan. :) Kivaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia <3 Ihana kuullä, nämä olisivat kyllä oikein mainiot leffasukat :) Mukavaa viikonloppua sinulle myös!

   Poista
 3. Onpa kiva kuulla! Mulla taitaa tulla tästä KYHistä perinteinen neuleähky, joka selättyy elokuun jälkeen :D

  VastaaPoista
 4. Nakkasin sinulle palkinnon eteenpäin :)

  http://knitcrochenator.blogspot.fi/2015/07/liebster-award.html

  VastaaPoista