sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Ilahdutussukat ystävälle

Lumet sulaa ja aurinko paistaa, mutta minä se vain neulon villasukkia. Vieläpä aion lähettää sellaiset ystävälleni! Huhtikuussa, kun ensimmäiset leskenlehdetkin jo kukkivat! Enhän minä nyt ensi syksyyn millään malta odottaa, kun ne nyt kerran valmistuivat (piti valmistua jo aikoja sitten). No mutta, vaikka säätiedotus näyttää plussaa ja kesästä povataan ennätyslämmintä, tämä on kuitenkin Suomi. Viime juhannuksesta en olisi ainakaan ilman villasukkia selvinnyt. Niinpä toivon, että ystävääni ilahduttaa tämä kovin lämpöinen ja ei-niin-keväinen lahja.


Nämä sukat on neulottu 3,5 mm bambupuikoilla Janne-langasta (ystäväni miehen nimi on Janne, joten se sopii vallan mainiosti). Malli on aikalailla sama kuin näissä joululahjoiksi neulomissani sukissa, sopiihan tämä naistenkin sukkiin. Varren ylä- ja alareunoihin tuli siis joustinta *1 kiertäen oikein, 1 nurin*, muuten neuloin sileää ja vahvistetun kantapään. Raidatkin muodostuivat neuloessa, tein kuitenkin molempiin samanlaiset raidoitukset.


Sittenpä vain sukat pakettiin ja postiin! Kaikessa malttamattomuudessani ja sunnuntain kunniaksi tietysti postaan nämä tänne blogiin jo ennen oikeaa postitusta, vahvasti siinä uskossa, että villasukkien saaja ei blogiani lue.

6 kommenttia:

 1. Ystävä ilahtuu varmasti, villasukat ovat mahtava lahja. Aina käsilaukussa villasukat mukana, no ehkei pahimmilla helteillä mutta muuten.

  Eilen treffasin lapsuudenkamuja vuosien, vuosien takaa ja saimme kaikki erään ystävän äidiltä terveiset ja villasukat. Ihana lahja ja ne sukat ovat hyvin saman näköiset kuin nämä sinun kutomat.

  Mukavaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, minustakin villasukat ovat kiva lahja :) Juuri huomasinkin, että melkein kaikki omat villasukkani olen saanut lahjaksi ja sitten taas neulon niitä lähinnä muille. Hyvä niin, lahjojen antaminen ja saaminen kun on aina mukavaa.

   Ihanaa sunnuntaita myös sinulle <3

   Poista
 2. Ihanat sukat, tuo malli pysyy hyvin jalassa noiden joustinten avulla.
  Villasukkia tarvitaan aina, oli talvi tai kesä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Juu, niin olen huomannut ja itse ainakin käytän villasukkia vuodenajasta riippumatta :)

   Poista
 3. Kauniit sivut sinulla ja ihana nähdä erilaisia neuletöitä. Itse haaveilen tekeväni niitä joskus oikein paljonkin, mutta tällä hetkellä ompelu vie enemmän aikaani :) Ehkä innostun myös neuletöistä enemmänkin näiden ihanien kuvien myötä. Kiva kun osallistuit arvontaani, niin löysin blogisi :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Kanneli ja tervetuloa lukijaksi! Itselläni puolestaan ompeleminen on jäänyt viime vuosina vähemmälle, joten kivaa myös jäädä seuraamaan sinun töitäsi :) Toivottavasti saat inspiraatiota täältä, se motivoi minua jatkamaan.

  VastaaPoista