sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Joulukalenterivaihdon 1. viikko & arpajaisvoitto

Osallistuin Näppituntuma-blogin joulukalenterivaihtoon ja sainkin marraskuussa postissa ihanan paketin itse Näppituntuman Amrialta. Oma pakettini puolesamatkasi Ullalle Karjalohjalle. Ihania paketteja oli Amria minulle tehnytkin, kyllähän tällainen kalenteri piristää kummasti joulukuun aamuja!


Ensimmäisen viikon paketit sisälsivät seuraavanlaisia ihanuuksia:


Luukku 1: Yllätysraitakerät! Minä en ole ikinä tehnyt tai saanut yllätysraitalankakerää, joten olen todella innoissani. Näistä ajattelin tehdä lapaset, kunhan neulomiselle löytyy aikaa.


Luukut 2 ja 3: Suklaata, vieläpä mun lempisuklaata eli Fazerin sinistä, sekä vinkkejä jouluisiin blogeihin.


Luukut 4, 5 ja 6: Muistikirja, joka tulee tarpeeseen neuleideoiden kirjaamista varten, ihania pieniä koristehelmiä sekä lisää suklaata, nam!


Luukku 7: Resepti ruispipareihin, näitä täytyykin kokeilla! Ehkäpä jo ensi viikolla jonain päivänä :)

Lisäksi minua suosi arpaonni...


...Siispä pienenä ekstrana tälle viikolle sain postissa myös hyvää mieltä ja mielenkiintoisia vinkkejä sisältävän Pulu/Paloma-blogin arvonnassa voittamani hajuveden sekä ripsivärin. Nämä ovat kivat, kiitos vielä kertaalleen näistäkin!

7 kommenttia:

  1. Kiva, että olet pitänyt luukkujen sisällöistä :) Mua vähän jännitti, et mitä tykkäät yllätysraitakeristä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain! Tekisi mieli heti alkaa neulomaan noista yllätyskeristä, mutta neulomisaika on nyt vähän vähissä ja vielä pitäisi yksi joululahjasukkapari saada valmiiksi..

      Poista
  2. Mukava kuulla, että tykkäsit arpajaispalkinnoista! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkäsin kovasti ja erityisesti ripsiväri tulikin tarpeeseen :)

      Poista
  3. Ihana postaus ja ihanan hajuveden olet voittanut. Todella kiva tuo joulukalenterihommeli. <3

    Suloista sunnuntaita. <3

    VastaaPoista
  4. Ihanaa, että löysin blogisi (Amrian linkistä). Nyt pääsenkin sitä seurailemaan. Vaikka varmasti aikasi onkin rajallista tässä elämänvaiheessasi pikkuisen kanssa. Lämpimät vauvaonnittelut :) Paljon kiitoksia ihanasta joulukalenterista :) ja mukavaa joulun odotusta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3
      Kiva, että löysit tänne :) Juu, ei ihan samaa tahtia nyt ehdi käsitöitä tehdä, mutta jotain kuitenkin. Ole hyvä vain, toivottavasti pidät joulukalenterin sisällöstä. Oikein mukavaa ja tunnelmallista joulun odotusta myös sinulle!

      Poista