sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Myötätuulessa

Tähän huiviin on neulottu myötätuulta, metsän rauhaa ja hyviä ajatuksia. Malli on Clara Falkin Tailwind, joka löytyy ilmaisohjeena Raverlysta. Suosittelen! Neuloin huivin Dropsin baby merino-langasta 3 mm koivuisilla pyöröillä. Lankaa kului yhteensä 225 grammaa. Ei ehkä kovin ihanteellinen kesähuivi, mutta hartiahuivina vilpoisina iltoina varmasti menee. Kaulan ympärille kiedottuna sitten joskus. Käytin huivissa viittä eri väriä, joita minulta sattui löytymään ja jotka mielestäni sopivat hyvin yhteen. 


Innostuksen tämän huivin neulomiseen sain Nonnu Neulojan neulepodcastia katsellessa. Kyllä, myönnän että minäkin olen hurahtanut näihin neulepodcasteihin. Mikäs sen parempaa kuin neuloa, juoda teetä ja kuunnella jonkun höpöttävän langoista, neuleista ja kaikesta muusta itseä kiinnostavasta. Itse ainakin saan näistä videoista inspiraatiota ja vinkkejä.


Neuloin tätä huivia enimmäkseen mökillä. Se kulki mukana metsäkävelylläkin. Neuloa metsässä, neuloa kävellessä, miten en ole ennen tullut ajatelleeksi! Niin rentouttavaa ja mukavaa. Lankakerät taskuun, työn edetessä huivi kaulalle ja puikot viuhumaan. Uskon myös, että huiviin kietoutui näin paljon hyvää energiaa. Myös automatkoilla neuloin tätä. Huivi oli helppoa ja mukavaa matkaneulomista, kun ei oikeastaan tarvinnut ohjettakaan enää alun jälkeen katsoa. Minulle uutta tässä mallissa oli tuo i-cord-tekniikka, johon kyllä tykästyin. En vain alussa osannut hyödyntää i-cord-reunaa langanpäiden päättelyyn, mutta kuitenkin jossain vaiheessa sen hoksasin ja näin ollen pääteltäviä langanpäitä ei lopussa juuri ollut. Lisäksi reuna on siistin näköinen.Huivi tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Lämmittää ja ilahduttaa. Tästä langasta haluaisin neuloa myös paidan, tai paitoja niin itselleni kuin tytöllekin. On niin ihanaa, että pystyn ja jaksan taas neuloa. Niin monta projektia kesken, suunnitteilla ja haaveissa, että ihan pyörryttää. Nyt kuitenkin nukkumaan, että jaksaa vielä viimeiset työviikot. Vai pitäisiköhän vielä ihan pari kerrosta vaan ennen sitä..?

8 kommenttia:

 1. Kaunis huivi. (: Ja jotenkin valoisa postaus, tuli hyvä mieli. Metsä on ihana paikka, vaikka en ole siellä vielä ikinä neulonutkaan. Ehkä joskus? Veneessä oon neulonut, sekin on ihanaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Johanna Marjukka <3 Minä voisin puolestani testata veneessä neulomista nyt kesällä, kiitos vinkistä :)

   Poista
 2. Kaunis huivi. Ihania kesäkuvia. Oikea hyvänmielenpostaus. :)

  VastaaPoista
 3. Todella tyylikäs huivi.
  Marjaanan kanssa samaa mieltä: kivoja kuvia. Näitä oli kiva katsella nain aamukupposen äärellä ennen kuin pitää kiirehtiä töihin. Kiitos tästä hetkestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ilahduttavasta kommentistasi Suvituulia. Mukavaa päivää sinulle!

   Poista
 4. Ihana huivi! Olet todella kauniit värit valinnut :)

  VastaaPoista