lauantai 16. tammikuuta 2016

No iskälle myös

Nimittäin väriä ja lämpöä varpaille lyhytvartisten sukkien muodossa. 

Kerrankin mieheni toivoi itselleen sukkia, kun näki minun ja tytön uudet värikkäät villikset. Värikkäät ne saisi olla hänellekin, vähän vähemmän vaan pinkkiä, ettei nyt ihan miehisyys kärsi. Toiveena oli myös lyhyet varret, koska vähänkin pidemmät kuulemma kutittavat ja tuntuvat ikäviltä. Näillä eväillä sitten neuloin sukat varpaasta varteen 3,5 mm sukkapuikoilla Regian langoista, niitä sateenkaaren ja sirkuksen värisiä raidoittaen. Sopivaksi silmukkamääräksi osoittautui 13 s/puikko. Kantapään neuloin 28 silmukalla ja varressa taas kavensin taas siihen 13 silmukkaan joka puikolla. Näyttäisi olevan malliltaan oikein sopivat miehen jalkaan. Töiden alku hieman viivästytti näiden valmistumista, mutta eilen SuomiLoven aikaan sain sukat viimeistelyä vaille valmiiksi ja aamulla pääsin päättelemään langanpätkät.
Pakkasiakin vielä näyttäisi riittävän eli ei muuta kuin sukat jalkaan ja lumitöihin! Minä taidan seuraavaksi tarttua virkkuukoukkuun, yksi lahja olisi saatava piakkoin valmiiksi.

4 kommenttia:

  1. Ihanat! (: Mie oon suunnitellu kans, että miehelle pitäis tehdä jotkut tosi värikkäät (ilman pinkkiä koska en itsekään siitä välitä). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaima! Tulihan näihin vähäsen pinkkiäkin..mutta ei liikaa onneksi ;) Itse tykkään pinkistä muiden värien joukossa, yksinään en niinkään.

      Poista