torstai 31. joulukuuta 2015

Kohti uutta vuotta 2016

Eipä näkynyt täällä jouluisia postauksia eikä edes katsausta menneeseen vuoteen 2015. Nyt kuitenkin katse eteen ja suupielet ylöspäin! Sopivasti sattui blogini 100. postaus näin vuoden loppuun, tästä on hyvä jatkaa.

Vuodelle 2016 minulla ei ole suuria lupauksia tai isoja suunnitelmia, mutta sitäkin enemmän pieniä unelmia:
 
Toivon tulevalta vuodelta rentoutta, luovuutta, ystävyyttä ja hyviä hetkiä rakkaimpien kanssa. Hyvin nukuttuja öitä, päiväunia ja virkeitä aamuja. Lumisadetta, pulkkailua ja pakkasia. Mökkeilyä, mansikoita ja laiskottelua. Värikkyyttä ja vesisadetta. Kilometreittäin neulottuja silmukoita, pehmeitä lankoja ja lämpöä. Armollisuutta, kiitollisuutta ja iloa. Toivon niin mielenkiintoisia pitsejä ja palmikoita kuin tuttua turvallista ainaoikeaakin. Aikaa ja tilaa ajatuksille, rauhaa, kauneutta ja naurua. Hyvää oloa.
Ihanaa uutta vuotta 2016 ihan jokaiselle!

12 kommenttia:

 1. Sun toiveet kuulostaa hyvältä :)
  Oikein hyvää uutta vuotta koko perhelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Jenni :)
   Nähdäänhän tämän vuoden aikana!

   Poista
 2. Juu! Oon tässä ootellu, että asetutte taloksi :) Mutta sitten kuitenkin ollut itsellä niin paljon tekemistä etten ole ehtinyt kysellä perään. Laitellaan viestiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tänne on jo kotiuduttu :) Viestitellään!

   Poista
 3. Ihania kuvia <3 Pienten lasten kanssa tärkeä toive on kyllä hyvät yöunet, toivottavasti vuosi 2016 on niitä pullollaan ja kaikkea muuta hyvää. <3 Iloista uutta vuotta <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja ajatuksia :) Oikein hyvää alkanutta vuotta!

  VastaaPoista